Duofietsen corona-proof:
 

Vanaf juni zijn we weer aan het fietsen met onze aangepaste fietsen. Tussen de zittingen van de gast en de vrijwilliger is nu een zeildoek geplaatst. Er is ook een protocol voor het reinigen van de fietsen.

In de Kempenaer staat een uitgebreid verslag. Klik hier om het te lezen.

 

Lintje voor voorzitter Ad van Limpt:

Op vrijdag 24 april werd onze voorzitter Ad van Limpt verrast met een bezoek van burgemeester Annemieke van de Ven tijdens de aangepaste lintjesregen 2020. Ad van Limpt ontvangt een koninklijke onderscheiding voor al zijn vrijwilligerswerk. De daadwerkelijke uitreiking vind op 3 juli plaats.

Ad van harte gefeliciteerd!

Klik hier voor het artikel uit het ED.


Nieuwsbericht geplaatst op: 25-06-2020

Vrijdags voor Reusel Kermis naar de markt
 

Op vrijdag 6 september zijn we met de duofietsen naar de Reuselse weekmarkt op de Groeneweg geweest. Hier hebben we handwarmers voor onze duofietsen gekregen van Van den Berg Markthandel. Tijdens de wat koudere dagen kunnen onze gasten hun handen warm houden met deze handwarmers.


Nieuwsbericht geplaatst op: 12-09-2019

IMG-20190906-WA0005.jpg
 

Fietsen geleverd en eerste proefritten gemaakt
 

Op 6 maart zijn er door Roll-On Mobility vier duo fietsen en één rolstoelfiets geleverd. 's Middags hebben we met 10 vrijwilligers de eerste proefrit gemaakt. Het was een erg leuke middag en alle vrijwilligers waren laaiend enthousiast. In de koffiepauze werden mooie verhalen opgehaald. Het weer was niet al te best, maar dat kon de pret niet drukken. Donderdag 7 maart hebben we wederom met 10 vrijwilligers een rit gemaakt. Dit keer naar Herberg het Wilde Zwijn. Door een stortbui onderweg, zijn we toen maar wat langer blijven zitten in deze herberg. Omstreeks vijf uur waren weer terug in Reusel na een winderige middag.


Nieuwsbericht geplaatst op: 10-03-2019