Wandeltocht Duofietsen:

Op zondagmorgen 29 nov 10.00 uur konden de eerste wandelaars van start gaan bij IJsboerderij Fabor voor een wandeling van 10,5 km. Het was de eerste wandeling van een tweeluik. De route liep naar het Kroonven. Zondag 13 december stond de 2e wandeling op het programma. Deze wandeling ging helemaal door de Reuselse bossen. Onderweg kon men genieten van de mooie natuur en als er nog wat tijd over was kon men de vragen beantwoorden, die men bij aanvang meekreeg om in te vullen. Na afloop kon men deze  inleveren bij de controlepost bemand door vrijwilligers van de stichting. In totaal gingen 437 wandelaars van start, verdeeld over de twee zondagen (196 en 241) wat gerust een mooi succes is. De organisatie hield scherp toezicht op het naleven van de corona regels, zoals afstand houden en binnen mondkapjes dragen. Vooraf lagen de vertrektijden vast per persoon, zodat er een grote spreiding was bij het wandelen. Onderweg kon men genieten van de versnaperingen welke afgehaald konden worden bij Outdoor Park Reusel, D’n Ouwe Brandtoren en IJsboerderij Fabor.

 

De wandelaars waren zeer te spreken over de organisatie en vonden het erg leuk, dat er in deze coronatijd zo’n wandeling werd aangeboden en er toch een beetje wedstrijdelement aanwezig was.

 

Els Moers en Annelien v.d. Rotte vulden de antwoorden het beste in, waardoor zij als eerste eindigden in het eindklassement. Zij deden beide keren mee en vulden beide keren ook de vragen in.  

 

Kortom: Stichting Duofietsen Reusel-de Mierden kan tevreden zijn voor het organiseren van wandeling en na aftrek van de kosten kon men ook nog € 670,= bijschrijven op haar bankrekening.


Nieuwsbericht geplaatst op: 14-12-2020

DSC_0486 (2).JPG

Duofietsen corona-proof:
 

Vanaf juni zijn we weer aan het fietsen met onze aangepaste fietsen. Tussen de zittingen van de gast en de vrijwilliger is nu een zeildoek geplaatst. Er is ook een protocol voor het reinigen van de fietsen.

In de Kempenaer staat een uitgebreid verslag. Klik hier om het te lezen.

 

Lintje voor voorzitter Ad van Limpt:

Op vrijdag 24 april werd onze voorzitter Ad van Limpt verrast met een bezoek van burgemeester Annemieke van de Ven tijdens de aangepaste lintjesregen 2020. Ad van Limpt ontvangt een koninklijke onderscheiding voor al zijn vrijwilligerswerk. De daadwerkelijke uitreiking vind op 3 juli plaats.

Ad van harte gefeliciteerd!

Klik hier voor het artikel uit het ED.


Nieuwsbericht geplaatst op: 25-06-2020

Vrijdags voor Reusel Kermis naar de markt
 

Op vrijdag 6 september zijn we met de duofietsen naar de Reuselse weekmarkt op de Groeneweg geweest. Hier hebben we handwarmers voor onze duofietsen gekregen van Van den Berg Markthandel. Tijdens de wat koudere dagen kunnen onze gasten hun handen warm houden met deze handwarmers.


Nieuwsbericht geplaatst op: 12-09-2019

IMG-20190906-WA0005.jpg
 

Fietsen geleverd en eerste proefritten gemaakt
 

Op 6 maart zijn er door Roll-On Mobility vier duo fietsen en één rolstoelfiets geleverd. 's Middags hebben we met 10 vrijwilligers de eerste proefrit gemaakt. Het was een erg leuke middag en alle vrijwilligers waren laaiend enthousiast. In de koffiepauze werden mooie verhalen opgehaald. Het weer was niet al te best, maar dat kon de pret niet drukken. Donderdag 7 maart hebben we wederom met 10 vrijwilligers een rit gemaakt. Dit keer naar Herberg het Wilde Zwijn. Door een stortbui onderweg, zijn we toen maar wat langer blijven zitten in deze herberg. Omstreeks vijf uur waren weer terug in Reusel na een winderige middag.


Nieuwsbericht geplaatst op: 10-03-2019